Referenties

Moniek IJzermans, citymarketeer

“Karijn is een echte vakvrouw met wie ik heel graag samenwerk. Los van dat ze heel erg flexibel is – wat altijd fijn is aangezien altijd alles gisteren af moest zijn – denkt ze echt met me mee. Ik kan met haar sparren over de beste aanpak. Ze schrijft altijd vanuit de boodschap. En ze geeft me helder en duidelijk advies, kan dat onderbouwen en laat dan in haar teksten zien wat ze bedoelt. Karijns teksten werken, elke keer weer.” 

 

Coen Groeneveld van Pjokke Dutch Design

“Iedereen die met een bedrijf begint, wil graag een goede website. Je begint ergens en het resultaat is meestal dat je niet echt goed gevonden wordt. Het maken van een website is dus minder makkelijk dan je zou denken, laat staan het maken van de teksten. Dan maar eens googelen. Kreten zoals SEO en vindbaarheid binnen google zijn dan al snel het vakjargon. Niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig kwam ik Karijn Kats tegen op een gezamenlijke meeting. Zij vertelde mij in weinig woorden en voor mij in begrijpelijke (vak)taal wat te doen.
Na een gesprek was ik overtuigd, Karijn moest mijn teksten gaan maken voor de website.
Het proces liep geweldig, van een interview en een gesprek op locatie (showroom) kwamen de eerste teksten op het papier. Het woordgebruik en de structuur waren erg helder en overzichtelijk. Een erg leesbare tekst, welke zeker publieksgericht is geschreven, voor onze doelgroep.

Ik ben erg blij met het resultaat, en de vindbaarheid van onze website nu. Ik ga zeker weer met Karijn in gesprek (en in zee) voor een volgende update van onze website.”

Op mijn portfolio-pagina vind je teksten die ik voor deze opdrachtgevers schreef en meer.