Tekstschrijver voor ondernemers in de regio Deventer

“Ik kan het wel zeggen, maar ik krijg het niet op papier.” Deze zin hoor ik met enige regelmaat van ondernemers. Mondeling weten ze hun klanten prima te informeren of te overtuigen, maar op papier of als webtekst blijft er weinig over van de kracht van het verhaal.

De webshophouder, businesscoach, psycholoog of meubelverkoper is een kei in zijn vak. Maar als ondernemer moet hij nog zo veel meer kunnen. En dat is ook zo, ten dele dan.

Maar even een vraagje: knip jij je eigen haar? Ik niet, dat laat ik aan mijn kapper in Twello over. Als ik zelf de schaar in mijn haar zet, weet ik zeker dat het een fiasco wordt. Ja, een stukje er af knippen, dat lukt misschien nog net. Maar ik heb een bos krullen en die moet in laagjes, uitgedund en af en toe gehigh-light. Dat kan ik niet en het kost me jaren om het te leren. Die tijd heb ik niet en had ik die wel, dan wil ik toch dat in de tussentijd mijn haar goed zit.

Waarom zou je geen hulp inschakelen voor die dingen waar je niet sterk in bent of waar je hart niet ligt?

“Omdat het geld bespaart,” hoor ik je denken. Dat is een misvatting: goed geschreven webteksten die

  • vindbaar zijn in Google
  • die jouw doelgroep aanspreken,
  • en die jouw doelgroep overtuigen om tot actie over te gaan (en jou een ‘lead’ oplevert)

die leveren geld op. Ga maar na: een hogere ranking in Google betekent meer bezoekers op je site.
Aansprekende webteksten leiden tot meer doorklikken.
Teksten met overtuigingskracht geven de lezer het zetje om tot actie over te gaan.
Om jouw product te kopen, een afspraak te maken of je e-book te downloaden. Het is de investering waard. De Taalstraat helpt jou bij het opstellen van SEO- en conversiegerichte teksten. Neem vrijblijvend contact op.

Tekstschrijver Deventer | SEO | Redacteur| De Taalstraat

Tekstschrijver voor organisaties

Jaarverslagen in een lekker leesbaar jasje, interviews met werknemers, verhalen voor het bedrijfsmagazine, brochures of informatieve blogs; als allround tekstschrijver is mijn doel om teksten te schrijven die door de doelgroep begrepen wordt. Of er door ontroerd wordt. Of eindelijk begrijpt hoe een complexe zaak in elkaar steekt. Of zorgt voor een bulderende lach tijdens een leespauze op het werk.

Tekstschrijver Deventer

Tekstbureau de Taalstraat is gevestigd in Deventer, maar aan de andere kant van de IJssel. Een soort Overijssels eilandje in de provincie Gelderland.

Als tekstschrijver voor ondernemers werk ik veelal in de regio. Ik werk voor opdrachtgevers in Deventer, Gorssel, Twello, Zutphen, Zwolle maar ook in Twente. Omdat ik veel online werk en contact met opdrachtgevers vaak via Skype, mail of What’s App mogelijk is, werk ik landelijk.

Wil je meer weten, neem dan contact met mij op.