Webtekstpakket

Loopt je bedrijf best aardig, maar komen je klanten vooral via je offline netwerk en ben je toe aan de volgende stap? Of moet je het juist hebben van je website, maar is je conversie te laag?

Laat de Taalstraat je helpen. Door je webteksten zo te schrijven dat ze beter vindbaar zijn in Google, je klanten aanspreken en overtuigen.

Hoe doe ik dat?

Ik maak eerst een VAO-webtekstscan. Ik onderzoek hoe jouw website beter gaat ranken in de zoekmachines. Ik doe zoekwoordenonderzoek en gebruik de woorden waarop jouw doelgroep zoekt naar jouw dienst of product in de webteksten.

Op de koffie

Vervolgens kom ik bij je langs. Voor een site die vertrouwen wekt, het karakter van het bedrijf weerspiegelt en ingaat op de pijnpunten of verlangens van jouw klant, heb ik jouw informatie nodig. Ik wil weten wat je verkoopt, hoe je met klanten praat, welke service je biedt.
Ik vraag je het hemd van het lijf, zodat ik met alle benodigde informatie jouw webteksten kan schrijven.

Wat krijg jij?

1. VAO scan, inclusief zoekwoordenonderzoek

2. Interview/ gesprek op locatie

3. (Her)schrijven van homepage, contact, over ons, product/ dienstpagina en evt meer

4. 1x Correctieronde

Wat kost een Webtekstpakket?

Een compleet webtekstpakket is er vanaf 395,- afhankelijk van aantal en omvang webpagina’s

Wil je meer? Blogs toevoegen, een pakkende nieuwsbrief versturen,of  meer conversie uit je offerte halen? Kijk dan bij het Content Compleet Pakket.